Perfekte reisemål for bryllupsreise

Gjestene har forlatt festen, kaken er spist og gavene åpnet i ditt – til nå – livs beste dag. Nå venter hvetebrødsdagene, og akkurat som med bryllupet, ønsker dere at dette skal bli perfekt. Denne reisen skal være reisen over alle reiser, og dere vil huske den for alltid. Det er derfor viktig å velge et tåkrøllende reisemål som kan måle seg med bryllupet. Vi viser vei!

Bora Bora, Fransk Polynesia

Om det er god markedsføring som står bak, eller om det faller seg naturlig å legge bryllupsreiser til en vulkansk øy – vi skal la deg tenke litt på den – vet vi ikke, men Bora Bora-øya i Fransk Polynesia er et svært populært reisemål for nygifte. Sol, stillhet og komfortable bungalower som åpner direkte ut i vannet, samt hoteller som tilbyr et vell av aktiviteter gjør at det er verdt å komme seg ut av rommet og få litt frisk luft. Du flyr til Tahiti og tar båt eller fly over til øya.

Sonoma, California

Under solen i Sonoma, California trives druene godt – og der druene trives lager man vin. Med sine over 400 vingårder vil det garantert være en vinsort dere vil ønske å utforske mer. Området er også kjent for sine kystsequoia-trær – såkalte redwood-trær, og ligger bare et hopp og et hink unna San Francisco og alt det har å tilby. Du kan dermed oppleve både hav, skog og by på én og samme ferie. Romantiske overnattings- og spisesteder, og aktiviteter som ridning og vinsmaking gjør at dere vil ønske å legge bryllupsreisen hit.

Paris, Frankrike

Man kommer selvsagt ikke utenom Paris – kjærlighetens by. Bare navnet er nok til å sette den rette stemningen. Foruten om alle de kjente museene og monumentene som Le Louvre, Champs- Élysées, Notre Damme, Triumfbuen og Eiffeltårnet, er Paris bare rett og slett koselig og vakker, noe som kanskje ofte er nok for to stykker som jo ønsker å se mest på hverandre. Kanskje det å investere i et rom på et luksushotell vil gi dere mest valuta for pengene, eller bo billigere for å kunne spise og drikke av deres hjertens lyst – Frankrike er jo viden kjent for sitt eksklusive kjøkken.

Orknøyene, Skottland

Å reise til Skottland er kanskje ikke det første du tenker når du planlegger en bryllupsreise, men hvorfor ikke? På ville og vakre Orknøyene vil dere garantert finne den koselige og romantiske stemningen når dere booker dere inn i leiligheter med spa og sauna ved Kirkwall, eller inn i en økovennlig steinhytte i mer rurale, men naturflotte, strøk. Uansett valg er det ingenting som er mer romantisk enn å krølle seg sammen på en sofa under et pledd etter en opplevelsesdag i ruskevær.

Venezia, Italia

Venezia er også et sted som roper romantikk, og har også gjentatte ganger blitt kåret til en av verdens mest romantiske byer. Italienere er kjent for sin lidenskap, så bakteppet er satt for en reise hvor dette får stå i sentrum. Noen hoteller tilbyr rom med utgang rett til stranden, og sammen med de tradisjonelle gondolturene for to vil du komme til å få en reiseopplevelse du kan skrive hjem om.